maanantai 5. tammikuuta 2009

Ajatuksia lajista - oletko ajatteleva futsalista?

Kaikki uudet blogit alkavat ilmeisesti sillä, että bloggaaja perustelee, miksi hän bloggaa. Ajattelin olla yhtä mielikuvituksekas.

Futsal on osa päivittäistä elämääni. Siksi siitä riittää ajatuksia. Joskus ne on saatava paperille.

Suomalainen futsal on nuori ja kehittyvä laji. Ilman keskustelua ei tapahdu EoM:ää (eteenpäin menoa). Blogissani yritän osaltani ideoida, provosoida ja dokumentoida niitä asioita, jotka mielestäni edistävät suomalaista futsalia.

Eikä lisänäkyvyyskään ole koskaan futsalille pahitteeksi, olipa se kuinka marginaalista tahansa. Media se on tämäkin.

Päivitystahdista en anna lupauksia, koska tämä on vain harrastus lukuisten muiden joukossa. Aiheita futsalista riittää - nähtäväksi jää, kuinka paljon aikaa ja erityisesti energiaa raapustamiseen irtoaa.

Jos olet ajatteleva futsalista, pistä kommentteja ja ehdota aiheita!

2 kommenttia:

  1. Hyvä Teemu!

    Hieno homma koko lajille. Toivottavasti jaksat päivitellä jatkossakin tätä blogia ja saadaan lisää asiallista, ajankohtaista ja avointa tuhinaa futsalin polttavista aiheista.

    -Panu

    VastaaPoista
  2. Moi Panu!

    Kiva, että sinäkin olet eksynyt tänne!

    Kun mietin, alanko bloggaamaan vai en, listasin nopeasti lähes parikymmentä aihetta, joista haluaisin kirjoittaa...

    Polttavia aiheita lajissamme todella siis riittää. Samoista asioista olen vuosien aikana ollut tuntitolkulla puhelimessa ja sivukaupalla mukana sähköpostikeskusteluissa. Nyt ajattelin ottaa apuun tämän blogin, joten toivon mukaan aiheet herättävät keskustelua myös täällä.

    Nähdään!

    VastaaPoista